Diverse vliegtuigmaatschappijen bieden vluchten aan naar vliegveld Aktion in Preveza (PVK), op 2u30 uur vliegen. 

Transavia www.transavia.com vliegt vanuit Schiphol vanaf einde april: mei/juni 3 vluchten/week, juli/augustus 5 vluchten/week, september 4/week en in oktober nog 2/week.

Ook vanuit Dusseldorf wordt Preveza aangevlogen (Condor).

In en rond deze luchthaven zijn autoverhuurbedrijven (best op voorhand reserveren) en op minder dan 30 minuten rijden op grotendeels gloednieuwe asfaltbanen, ben je op je bestemming. 

Buiten het seizoen vlieg je op Athene of Thessaloniki, waar je een auto huurt. Je rijdt drie uur tot Pogonia/Paleros, grotendeels over een uitstekende autostrade, en vaak met een mooi zicht op zee. Wie wil kan onderweg nog stoppen aan het indrukwekkende kanaal van Korinthe.

Het verhuurkantoor heet u vriendelijk welkom in de zalige taverne Paleros Yacht Club, midden in het centrum van het knusse havenstadje Paleros, pal tegen de zee. Zij brengen u tot aan de kraaknette villa in Pogonia, op enkele minuten rijden van Paleros. Niet dat Pogonia moeilijk te bereiken is, maar de eerste keer kan het even zoeken zijn naar de villa. Zij overhandigen je daar de sleutel en geven je een korte rondleiding. Ziezo, je droomvakantie kan beginnen.

In de villa is een info-map aanwezig.